תפקוד מיני גרוע לאחר מיון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/11/2017 | 15:19 | מאת: יוסי

בעיה קשה מאד.אני משתמש בזריקות לפין. לפני שבועיים הזקפה לא ירדה לי ואחרי 12 שעות הגעתי לבית חולים וטיפלו בזה.הבעיה היא שמאז אני לא מצליח לאונן כמעט אלא רק עם כדורים.רק בשביל לאונן וגם אם אני מצליח אז בקושי מצליח להגיע לאורגזמה.ממש מפחד

כל המזריקים למינהם - אם הזקפה אינה יורדת חובה לגשת למיון תוך 4 שעות. המתנה של 12 שעות, מעבר לכאב ואי הנוחות הרבים עשוייה לגרום לנזק למנגנון הזקפה. גש לרופא שנתן לך את ההזרקות לצורך בירור. זה ממש לא לכאן...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים