קרם אקסטרה סייז להגדלת הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/11/2017 | 01:04 | מאת: Be26

שלום, האם אתם מכירים את הקרם אקסטרה סייז? האם הוא באמת פועל וגורם לאיבר לגדול? האם קיימות תופעות לוואי? האם ידוע לכם על כאלו שניסו ולא הצליחו בהגדלת האיבר? איך כן ניתן להגדיל את האיבר באופן טבעי? תודה לעונים

שטות מוחלטת. אין אף שיטה להגדלת הפין. שום קרם או ספריי או כדור או כל מיני לחשים וקסמים שכל מיני שרלטנים מוכרים. העיקרון של תכשירים אלו הנו שפראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים ותמיד יהיו שוטים שיקנו מרקחות שווא אלו. חבל על כספך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים