בעיה או לא?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/11/2012 | 03:18 | מאת: יוסף

שלום רב אני בן 24,נמצא במע' יחסים עם חברה שלי כבר שנתיים בערך.קשה לומר שאנחנו פעילים מינית כי אנחנו לא שוכבים אבל לרוב היא מספקת אותי בדרכים אחרות.בפעם האחרונה זה לא קרה ונעלתי לספק את עצמי אחרי שגמרתי יצאה לי מהפין טיפת דם קטנה משהו שלא קרה אף פעם ומשהו שלא חזר על עצמו כבר פעמיים.מן הסתם שיוצא מדי פעם שיש לי כאבי אשכים אבל לא משהו רציני או בלתי נסבל(לרוב אני משתדל למנוע את זה לפני או מייד עם הכאב הקל הראשוני.את רוב הבדיקות למחלות מין עשיתי חוץ מאיידס.השאלה ממה זה יכול להיות ?האם יש מקום לדאגה מהדם? והאם זה קשור למחלות מין בצורה כל שהיא כי אני לא הייתי הכי פעיל אף פעם.

אם לא היית פעיל ולא היה סימן למחלת מין בבדיקות הרי זה נשלל. תתכן יציאת דם באוננות בשל קרע בכלי דם קטן. אם זה חד פעמי, חלף ובפעמים הבאות הכל תקין, אין חשש לדאגה. אם הדימום חוזר ונשנה זה מצריך בדיקה רפואית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים