שפיכה מוקדמת- לגבי אתר מדיקל מנטור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/10/2017 | 16:03 | מאת: דור

שלום, אני סובל משפיכה מוקדמת, כנראה מלחץ ולא מבעיות גופניות(לפחות לפי הרופא) .. מה שכן אני סטודנט ואין לי כסף מיותר להרבה טיפולים וראיתי שהמלצתם בעבר על אתר מדיקל מנטור שאפשר להירשם דרכו ולעשות את כל התהליך בבית.. חיפשתי ולא מצאתי איך להירשם.. תוכלו להפנות אותי לאתר עם ההדרכה, אם קיים כזה? אם האתר הלך קפוט אז כמה טיפולים זה בערך? ופעם בכמה זמן? זה לכל החיים?

www.medical-mentor.co.il זו כתובת האתר. הוא פעיל. יש שם מידע רב והתנסות חינמית. שפיכה מהירה ברוב המוחץ של המקרים זו בעייה של שליטה ובתהליך הטיפולי לומדים לשלוט על תזמון השפיכה. כתבתי על כך רבות בפורום - השתמש במנוע החיפוש. אם לא תוכל לטפל דרך האתר - יש טיפולים זולים לסטודנטים צעירים - לדוגמא, במרפאה לטיפול מיני במרכז רפואי שיקומי רעות, תל אביב (גגל...) - טיפולים לצעירים מתחת גיל 26 ב- 160 ש"ח בלבד לשעת טיפול.

09/01/2018 | 03:24 | מאת: אני

הי, בדקתי את האתר וניסיתי מלא פעמים להיכנס.. הוא לא פעיל, יש אתר אחר או דרך אחרת לקבל את ההדרכה? תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים