כנראה שכבר בגיל הרך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/04/2004 | 15:07 | מאת: בגיל העמידה ?

אני בן 54, לאחרונה אני חש שהזיקפה מחזיקה הרבה פחות זמן מבעבר, למרות שאין שפיכה. הדבר קורה בעיקר באוננות, בהמשך אקט האוננות אני גומר ללא זיקפה (עם שפיכה כמובן). בקיום יחסים - ברוב המקרים אין בעיה. יש לציין שקיום היחסים מתבצע מידי יומיים, ובימים ללא יחסים - יש אוננות. מה לעשות ?

21/04/2004 | 07:04 | מאת: ד"ר רן לין

כלום להמשיך ולהתנהג כרגיל אם תוריד את קצב האוננות - יכול להיות אפילו שביחסים תהיה יותר זקפה אבל גם זה לא הכרחי - אתה בסדר גמור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים