הפחתת הצורך במין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/04/2004 | 09:34 | מאת: חן

לאישתי ולי יש פער עצום בצורך במין. אני זקוק לפעמיים-שלשה בשבוע והיא לאותה תדירות רק בחודש. בנוסף היא מטופלת בטיפוליים הומונליים עקב סרטן השד שבו היא חלתה לפני כשנה.עקב כך הצורך שלה פחת אף יותר.יש לציין שגילינו הוא 30. אין בכוונתי לחפש חלופות אחרות (שדות אחרים). הברירה היחידה היא הפחתת הצורך במין מצידי. האם ישנה תרופה ללא תופעות לוואי שמפחיתה את התשוקה.

21/04/2004 | 07:04 | מאת: ד"ר רן לין

לא אבל אתה יכול לחפש חלופות התעניינות אחרים כמו ספורט וכו כדי להוציא לך את המרץ ולאונן מידי פעם זה לא נורא - אם זה בגבולות המותר מבחינת הדת אצלך

21/04/2004 | 12:22 | מאת: חן

כאדם דתי אני מנוע מלשפוך זרע לבטלה. האם אין תרופה או שיש ופשוט לא מקובל לתת במקרים אלו. אני נמצא למעשה בדרך ללא מוצא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים