ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2004 | 15:29 | מאת: שחר

למה לא מומלץ? מהן תופעות בהלוואי הידועות? מה אם כן אני יכול לעשות כדיי לשפר את הזמן והביטחון? תודה רבה לך ד"ר

19/04/2004 | 17:47 | מאת: ד"ר רן לין

מה לא מומלץ בדיוק שחר?

19/04/2004 | 18:15 | מאת: שחר

התכוונתי לויאגרה בקשר להודעה הקודמת שלי - בטעות פתחתי שירשור חדש

21/04/2004 | 07:06 | מאת: ד"ר רן לין

עדיין לא מבין - אבל אני אנסה להסתכל בהודעה הקודמת כדי להבין

22/04/2004 | 15:52 | מאת: שחר

התכוונתי בנוגע לתגובה שלך להודעה הקודמת שלי - רציתי לדעת איך אני יכול לשפר ביטחון והשהיית הפליטה בזמן הסקס ... מפניי שהמלצת לא להשתמש בויאגרה לאדם בריא(הויאגרה מאפשרת לי לקיים יחסיי מין למעלה מחצי שעה) מאחר וגם אני לא רוצה כולכך להתרגל לתרופה. תודה על תשובתך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים