אישתי לא אוהבת מין למרות שהיא חווה אורגזמות עוצמתיות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/07/2017 | 23:06 | מאת: עופר

אישתי מגיעה לאורגזמות עוצמתיות .אך למרות זאת אינה יוזמת מין וגם קשה להכניס אותה למיטה . למה????

שלום רב הדרך היחידה לדעת היא לשוחח איתה. מה הכוונה לא אוהבת מין? האם היא אוהבת להתחבק להתלטף ולהתנשק איתך? האם היא מגיעה לאורגזמה בגרוי חיצוני? האם אתה מתכוון שהיא לא נהנית מהחדירה? האם אתם חברים טובים? האם התקשורת ביניכם פתוחה? חשוב לדעת שיש הבדלים בדרך שגברים ונשים נהנים. תפנו יחד לטיפול מיני זוגי דרך אתר איט״ם למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

16/07/2017 | 23:59 | מאת: עופר

את אישתי אני מגרה בלשון ובאצבעות.היא מתענגת וגומרת.ורק אחרי שהיא באה על סיפוקה אני חודר אליה. וגומר מהר תוך דקה או שתיים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים