בן זוגי גומר מהר בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2017 | 13:06 | מאת: אישתו

היי, בן זוגי בן 33 גומר מאוד מהר, לפני החדירה הוא ממש עמיד אבל בשניה שנכנס גומר. אני, כמובן, מתוסכלת... מה ניתן לעשות? לא קשור לתדירות כי גם אם שוכבים כל יום זה עדיין קורה. אנחנו חיים בחול כך שטיפול לא אפשרי אבל הייתי רוצה לקבל קצת מידע, האם יש שם לתופעה? תרופות או טיפול מסורתי ביתי? משהו? המון תודה!

את שוללת טיפול כי אתם בחו"ל, אך מבינה שצריך טיפול... אז חו"ל אינה סיבה, כי ניתן לקבל טיפול דרך סקייפ או דומיו או אצל מטפל/ת בחו"ל. שפיכה מהירה ברמה קיצונית כמו שאת מתארת מחייבת טיפול מיני מוסמך, לעיתים בשילוב עם תרופות. אז... לתופעה קוראים שפיכה מהירה, שפיכה מוקדמת, שפיכה טרם זמנה ועוד ונכתב עליה המון בפורום, כי זו אחת ההפרעות הנפוצות בה אנו נתקלים. השתמשי במנוע החיפוש על מנת למצוא תשובות רבות בנושא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים