שאלה לגבי זריקה תוך שרירית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2017 | 22:51 | מאת: רועי

ערב טוב, לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אנסה בכל מקרה. משתמש בתחליף טסטוסטרון רפואי עם מרשם (טסטוירון דיפו-אננטט) אני מזריק אותו תוך שרירי כמובן. הזרקתי מספר פעמים בישבן (לבד ובעזרת קרוב משפחה), הזריקה עוברת חלק לחלוטין אך כמעט תמיד ביומיים שלושה לאחר מכן מתפתחת כמו "גולה" באיזור הזריקה , כואבת ומגבילה את טווח התנועה שלי. זה כמובן חולף לאחר כשלושה ימים. זה חוזר על עצמו כמעט כל פעם, פעם-פעמיים זה עבר בצורה חלקה ללא גולה. ניסיתי גם בשריר הכתף, לאחר כיום מרגישים את הכאב והאיזור התנפח קלות עם אדמומיות מבחוץ. *כמובן שהכל סטרילי ועובר חיטוי כמו שצריך. האם אני מפספס משהו? או שמא זה אופייני לחומר הנ"ל? תודה רבה!

הזריקה היא שומנית ואינה נספגת מיד וייתכן וזה מקור הגולה. יש טסטוסטרון בשם נבידו אותו מזריקים רק פעם בשלושה חודשים - יהיה לך יותר נח.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים