אי זיקפה בגלל חוסר ביטחון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/06/2017 | 16:37 | מאת: לא משנה

היי, יש לי חוסר ביטחון כשאני נכנס למיטה עם מישהי אני תמיד מפחד שלא תהיה לי זיקפה וזה משפיע עלי מאד ומוריד לי את כל החשק ואיבר המין שלי לא מתפקד כמו שאני רוצה, אבל כשאני מאונן הוא מתפקד מעולה ולכן יודע שאין בעיות זיקפה אלה רק חשש וחוסר ביטחון.. האם יש משהו שיכול לסיעה לי? תכשיר כל שהוא שיזרים דם לאיזור ויתן לי ביטחון תודה מראש

שלום רב, איבחנת נכון, הבעיה היא בגלל החשש לאבד זקפה, כמו הנבואה שמגשימה את עצמה. אתה לא צריך תכשיר אלא להרגע, להתרכז בהנאה שלך ושל בת הזוג שלך. בן כמה אתה? אתה יכול להתיעץ עם מרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

17/06/2017 | 23:39 | מאת: לא משנה

היי, תודה רבה. חשוב שאציין שבעבר לא היו לי חששות והיה לי ביטחון, לאחרונה עליתי במקשל ואני לא שלם עם המראה שלי וזה מוריד לי מאד את הביטחון, אני בן 30 ולפני כחודשיים יצא לי להיות עם מישהי ופשוט לא היית לי זקפה למרות שהיית משיכה מטורפת פשוט ירד לי כל הביטחון אני מאד מתוסכל ולא מצליח להשתחרר מיזה, אשמח מאד אם יש מישהו שיכול לכוון אותי ולעזור לי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים