היו לי "ביצים כחולות" לפני יומיים ומאז השפיך שלי יוצא נוזלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/06/2017 | 02:23 | מאת: משהו מוזר

עד לפני יומיים הכל היה בסדר ורגיל אבל לפני יומיים הגעתי למצב מאוד אינטימי עם חברה שלי אבל לא גמרתי באותו רגע אחר כך כבר התחיל לכאוב לי ולא ידעתי על שום דרך אחרת חוץ מפשוט לפרוק את מה שבפנים אבל "כשפרקתי" ועד היום (יומיים אחר כך) השפיך שלי פתאום שונה בתכלית משפיך לבן וסמיך הוא הפך לשקוף ומיימי זה הגיוני ? זה נורמאלי ?

זה הגיוני וזה נורמלי. הזרע יכול לשנות את צבעו ומרקמו - זה ממש לא קשור לאירוע שתיארת. זה קשור בגורמים רבים כגון, הזמן שעבר מאז הגמירה הקודמת, מזון, שתיה, מחלות ועוד. מרקם מימי ושקוף הוא תקין לחלוטין. אותו כאב שתיארת נובע מגודש של דם שמצטבר לקראת הגמירה באזור איברי המין. אותו גודש משתחרר בעת הגמירה. אם אינך גומר, אזי הגודש גורם לכאב קל "כאבי ביצים" או "ביצים כחולות"). זה ממש לא מסוכן. זה יכול לקחת שעות וזה עובר. עשית נכון שפרקת. אך זה לא הגורם לשינוי מרקם הזרע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים