שימוש בכדורי ויאגרה/תרים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/06/2017 | 03:10 | מאת: אילן

כשאני נוטל את הכדור הנ"ל אני שם לב לב בזמן האחרון שהשפעתו עלי טובה יותר דווקא כשעתיים ויותר מרגע לקיחתו ולא לאחר שעה או שעה ורבע. האם מצב זה אכן אפשרי או שרק נדמה לי? ואם כן, יש לזה הסבר רפואי?אני בן 68. תודה

בהחלט ייתכן. הספיגה משתנה מאדם לאדם, כאשר זמן התגובה בד"כ לאחר שעה. אם תקפיד לקחת על בטן ריקה, אולי תגבר מהירות ההשפעה. חלון ההשפעה הוא כ- 12 שעות, כך שלא חובה לקחת בסמוך לאקט המיני אם מתזמנים אותו.

11/06/2017 | 21:19 | מאת: לפרופ' חרותי, תודה על תשובתך.

לפרופ' חרותי, תודה על תשובתך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים