מהם האפשריות לזיקפה חלשה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2004 | 21:04 | מאת: ראול

שלום הייתי רוצה לדעת או לגשת למאמר בעברית על הסיבות לזיקפה חלשה וקצרת מועד. נכון שישנם הרבה סיבות כמו סיגריות,אלכהול,סמים,לחץ נפשי,חוסר נסיון, רצון עד בלי סוף... ובכל זאת אדם בן 25 עם בת זוג קבועה מעודדת ומפרגנת ויפיפית על , זה לא הגיוני מה שקורה לי.. הייתי בחניות סקס, סקסולוג,רופא משפחה,אורלוג,אולטרה סאונד הכל תקין וכולם אומרים לי זה בראש... מה מה בראש שלי???

19/04/2004 | 05:19 | מאת: ד"ר רן לין

לא מכיר מאמרים בעברית - אבל ייתכן שלפייזר או ללילי יש פרסומים כאלה - פנה אליהם

19/04/2004 | 11:29 | מאת: ראול

אפשר לינק לאתרים האלו? ותודה גדולה על התשובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים