ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2004 | 15:58 | מאת: אבי

היי אני וחברה שלי חברים כבר כשנה וחצי הסקס בסדר וגם נהיה קצת שחוק... לכן חבר שלי המליץ לי על ויאגרה(יש לציין שאני כשיר לחלוטין) על מנת להשהות את השפיכה ולחזק את הזיקפה , ביררתי והאמת שלפי התגובות פה הייתי די סקפתי לגביי עניין עיכוב השפיכה , אבל למרבה האירוניה כשהחלטתי לנסות - זיקפה חזקה הרבה מעבר לרגיל לא הייתה לי.... אבל עניין עיכוב השפיכה הוא תופעת לוואי לא נורמלית..!!! אם לפניי כן עמדתי על 5-10 דקות , עם ויאגרה אני מסוגל למעלה מחצי שעה האורגזמה הרבה יותר חזקה!! כאמור אני מאוד מעוניין לדעת למה זה ככה? אולי זה סתם פסיכולוגי ואני כן מסוגל ליותר אני רוצה אף לציין שעם הויאגרה אני הרבה יותר רגוע ועם ביטחון .. יכול להיות שזה העניין?

19/04/2004 | 05:23 | מאת: ד"ר רן לין

נכון בדיוק הנקודה האישית שלי שאני מתננגד לה שאחד כמוך בריא יתרגל לתרופה

19/04/2004 | 06:48 | מאת: קוקו

אני סובל משפיכה מוקדמת האם טיפול בויאגרא יכול לעזור לי בעיכוב השפיכה

19/04/2004 | 06:49 | מאת: קוקו

אני סובל משפיכה מוקדמת האם טיפול בויאגרא יכול לעזור לי בעיכוב השפיכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים