חוסר תחושה בפליטת זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/05/2017 | 15:58 | מאת: יוסי

שלום בן 45 ,מזה זמן מה אין לי תחושה של אורגזמה יוצא זרע אבל אין לי את ההתכוציות ברגע הפליטה וזה גורםצלימלחוסר הנאה מה הבעיה ומה הפתרון תודה

זה מחייב בירור רפואי שכן ייתכנו סיבות רבות, כולל תופעות לוואי של תרופות, בעיות עצביות (כתוצאה מחבלה או סיבוך של מחלה), השפעה של מצב רגשי ועוד. גש למרפאה שעוסקת בבריאות מינית לצורך בירור מתאים, אשר לפי תוצאותיו ניתן יהיה להציע פתרונות מתאימים. יש רשימת מרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים