בן 26 - אין לי שפיכה בכלל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/04/2017 | 11:01 | מאת: brosh

אני מנסה מזה כמה שנים לקיים יחסים אבל אף פעם לא הצלחתי לגמור אני לא גומר גם כשאני מנסה לאונן אין רקע רפואי הייתי אצל כמה מטפלים ורופאים שום דבר לא השתנה האם יש משהו שעוד לא ניסיתי

אני לא יודע מה ניסית, מעבר לפניה אל אחרים ולא פירטת כיצד טיפלו. לבעיה שלך קוראים שפיכה מעוכבת (גם כאשר אין שפיכה בכלל, זהו השם). כתבתי על כך רבות בפורום. כאשר אין סיבה רפואית הסיבה קרוב לודאי רגשית, אישיותית (כגון, צורך בשליטה, קושי להשתחרר, עכבות ועוד) והטיפול צריך להיות פסיכו-סקסואלי וממוקד בגורם הרגשי. זה תהליך. לא פגישה שתיים. גש למרפאה אשר עוסקת בשיקום וטיפול מיני לצורך אבחון וקבלת טיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים