גבר בן 21 וגומר תוך דקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/04/2017 | 18:54 | מאת: עומר

היי, התחלתי לפני חודשיים בערך לעשות סקס עם חברה שלי. אני בן 21 והיא הבחורה השנייה שיוצא לי לעשות איתה סקס. אני מבין שבפעמים הראשונות השפיכה תמיד מהירה אבל עדיין זה ממשיך ולוקח לי מספר קטן מאוד של חדירות כדי לגמור. הסיפור מסתכם בדקה בערך וזה מבאס אותי ממש ואני בטוח שגם אותה. אשמח להתייעצות

שלום רב קיום יחסי מין במשך חודשיים עדיין נחשב לזמן קצר ובאופן טבעי בחודשים הראשונים יש נטיה לגמור מהר, ביחוד אם אתם לא נפגשים הרבה ( צבא?) וביחוד אם אתה נלחץ שאולי תגמור מהר. חשוב שתדע שאם זה לא יסתדר לבד עם הזמן זה יסתדר עם יעוץ מיני דרך אתר איט״ם, ויש גם אתר אינטרנט מדיקל-מנטור שאפשר לקבל שם הדרכה דרך האתר. בינתיים תנסה להיות רגוע ולהתרכז בהנאה

06/05/2017 | 13:31 | מאת: עומר

מה הגבול של "אם זה לא יסתדר לבד עם הזמן"?

06/05/2017 | 13:35 | מאת: עומר

הסתכלתי וראיתי שכדי להצליח צריך לאמן בכיווץ שרירי PC. גם כשאני עושה את זה תוך כדי האקט אז מיד אחרי שעצרתי את השפיכה אז יורדת לי הזקפה

הכוונה לחצי שנה עד שנה, יותר חשוב להיות רגוע ומרוכז בהנאה של שניכם, מתח ודאגה בקשר לעיתוי הגמירה רק יגרמו לך לגמור יותר מהר.

12/05/2017 | 00:52 | מאת: עומר

אנחנו שוכבים עם קונדום עבה וזה עדיין קורה.. מה עלות הטיפול וכמה זה דיסקרטי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים