מעוניין מאוד להגדיל את הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/04/2017 | 15:16 | מאת: Yap

שלום לכולם, האם ניתן להאריך ולעבות את הפין בעזרת מכשיר אנדרופינס ללא נזק כלשהו לתפקוד המיני ולפין עצמו? אם לא האם ישנה דרך אחרת להגדיל ולעבות את הפין? ומהו עיבוי פין עם הזרקות של חומצה הילאורנית?

כתבתי על כך רבות. כל השיטות להגדלת איבר המין הן שרלטניות, כולל מכשיר האנדרופניס. ברור שהוא אינו מעבה וגם התועלת בהארכה בספק רב, אך הסבל הכרוך רב. עיבוי פין עם חומצה הילאריונית נותן תוצאות ראשוניות לא מדהימות ולאחר ספיגת החומצה האיבר נראה איום ונורא. ראיתי כמה והמראה קשה ולא נעים. תזהר מכל השיטות. סביר להניח שגודל איבר המין שלך תקין לחלוטין, ואתה צריך ללמוד להשלים איתו. אתה מענג בעזרת הידע של מה שאתה עושה איתו ולא באמצעות גודלו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים