חוסר זיקפה ממושכת בזמן חדירה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2017 | 16:44 | מאת: שכאי

שלום, כשאני מקיים יחסים ומגיע לחדירה אחרי בערך דקה אני לא מחזיק מעמד וגומר, ניסיתי ויאגרא וזה לא עזר כלל, אני מעט מתוסכל ממצב זה מה עושים? אני רוצה לבצע חדירה עמוקה מספיק כדי לקבל הריון, ולא בתחילת החדירה להרגיש שאני לא מחזיק מעמד. אודה על תשובתכם, אני מעדיף טיפול טבעי.

שלום רב כדי לטפל בשפיכה מהירה לא צריך ויאגרה, כמו שאתה אומר באופן טבעי בלי תרופות בטיפול מיני מוסמך תקבל הדרכה איך לשלוט על עיתוי הגמירה. תפנה עם בת הזוג שלך דרך אתר איט״ם למרפאה מוסמכת לטיפול מיני או למטפל מיני. לא צריך חדירה עמוקה בשביל כניסה להריון, בכל מקרה אפשר לפתור את הבעיה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים