לחץ וגודש באשכים בעקבות הפסקת אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/03/2017 | 11:38 | מאת: מוטי

שלום וברכה שמי מוטי. אני כבן 40, במשך שנים רבות נהגתי לאונן הרבה, מס' פעמים בשבוע, כהשלמה ליחסים עם רעייתי. לפני כחצי שנה (בעקבות ההבנה שאני מכור לאוננות) עברתי טיפול פסיכולוגי שסייע לי להיגמל ולשפר את היחסים עם רעייתי ובכלל להרגיש טוב יותר נפשית. ועם זאת אני מוצא את עצמי מדי פעם עם לחץ וגודש באשכים, כנראה בשל ההרגל לגמור כמעט כל יום. אינני רוצה לחזור להרגל הישן בשום אופן. שאלתי היא האם יש דרך למנוע מצב זה מראש, או לטפל בו כשהוא קורה. תודה רבה!

אין צורך למנוע צורך כזה. אין מספיק פרטים בשאלתך. לא ברור אם אכן היית מכור. תדירות אוננות של פעם ביום או "מס' פעמים בשבוע" כדבריך, אינה מדד לאוננות. כל עוד אתה בשליטה ויודע לשלוט על התכיפות - המצב תקין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים