עזרה , גיל התבגרות בקרב בני נוער.!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/03/2017 | 19:41 | מאת: אנונימי

שלום, אני בן 14 וחצי ואני כבר מאונן מעל חצי שנה אבל לא ידעתי שיש כזה דבר "שפיכה" אני מאונן ועדיין לא הבנתי מה זה בעצם גמירה? האם גמירה זה שיוצא שפיך וכאילו ה"מטרה" שזה יהיה כמה שיותר זמן? אני לא בטוח אם יוצא לי שפיך כי הסבון מסתיר זאת.. אשמח לעזרה. תודה.

שלום רב בזמן אוננות כשגומרים זה כולל 2פעולות פיזיולוגיות שקורות בדרך כלל באותו זמן, השפיכה -נוזל הזרע שיוצא,והאורגזמה-התכווצויות באיבר המין שגורמות תחושות הנאה חזקה.אין מטרה למשוך את זה כמה שיותר אלא כל פעם קצת אחרת לפי הרצון. תתקשר לדלת פתוחה ותתיעץ ללא תשלום 03-5101511-2

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים