ויאגרה ובעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/03/2017 | 02:53 | מאת: דניאל

אני בן 68. בכל אקט מיני אני משתמש בויאגרה או בתחליף הגנרי או בלויטרה. כאשר יש לי גירוי מיני אני מקבל זיקפה טובה וחזקה ומסוגל לקיים יחסי מין, אלא שזיקפה זו מחזיקה מעמד בערך ל-10 דקות שאחריהן היא יורדת עד לחוסר אפשרות לקיים חדירה, והגעתי לכך שהחרדה ממצב זה מפריעה לי מאוד ואני עוצר באמצע "ומתקפל" באכזבה כשאפילו אני לא מספיק לגמור אחרי שבת זוגי כבר גמרה אפילו פעמיים ויותר. אני מציין שוב שלאחר לקיחת הכדור (לאחר כשעה) התפקוד כמעט מצויין - אבל ל-10 דקות למה זה, ומה ניתן לעשות? תודה

צריך טיפול מיני (סקסולוגי) שיהיה ממוקד בחרדת הביצוע. החרדה גוברת ברוב הפעמים, וגם אצלך על השפעת הכדור וזה בדיוק מה שקורה אצלך. גש למרפאה שעוסקת בטיפול מיני - רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - itam.org.il

12/03/2017 | 02:56 | מאת: דניאל

לד"ר חרותי, נראה לי שלא הבנת את שאלתי או שלא ירדת לעצם השאלה. מתשובתך ניתן להבין שהבעיה מתחילה בגלל חרדת ביצוע ואין זה נכון. הביצוע ממש טוב ללא כל חרדות עד שחולפות כ-10 דקות שעליהן כתבתי לך, ואז השפעת הכדור כנראה מתפוגגת משום מה (הכדור אמור להשפיע במשך 6 שעות ויותר) ואז הזיקפה יורדת ומונעת חדירה בהמשך. אין כאן כל בעיה של חרדת ביצוע לפני האקט או במהלכו, אלא רק כאשר מתרחש המצב שתארתי בשאלה וכאן. אודה לך אם תתייחס שוב. תודה

הבנתי היטב את שאלתך בסיבוב הראשון. החרדה נכנסת לפעולה וגורמת להתפוגגות השפעת הכדור. מה שאתה מתאר מתאים מאוד למה שאנו רואים בחרדת ביצוע, אשר משפיעה גם כאשר נוטלים ויאגרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים