בעיות זיקפת בוקר וזיקפה כללית חמורות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/02/2017 | 05:25 | מאת: Gig

שלום. יש לי כבר כ5 שנים בעיות זיקפת מסוגים שונים שקוראים באקראי ;זיקפת חלקית, ירידה מוחלטת באמצע אקטואלי מיני, חוסר יכולת העמדה.. עברתי את התהליך של ללכת לרופא משפחה ומשם לאורולוג עשרות פעמים האורולוג שלח אותי לבצע בדיקת שינה שכבר וכמעט לא מבצעים ושם ההליך נתקע כל פעם מחדש.. אשמח להצעה / הנחייה והכי חשוב לדעת האם המצב הוא הפיך ?? אני כיום בחור בן 31 בלבד..

חסרים נתונים רבים בשאלתך. האם אתה בריא? האם אתה נוטל תרופות? מה קורה באוננות? מה מצבך הזוגי? הרגשי? לא הכל בנוי על זקפת בוקר... לא ברור אם עברת בירור רפואי או פסיכו-סקסואלי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים