נפיחות באבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2004 | 18:17 | מאת: ימית

ברצוני לקבל חוות דעת . לבעלי היה חום גבוה במשך יומיים בזמן מתן השתן שרף לו בראשו של האבר לאחר יום התנפח אבר מינו מתחת לכיפה של האבר וגם הפריש לו האם זאת יכולה להיות מחלת מין איזה שהיא ? מה גם שהוא מתבייש לגשת לרופא ולי אין תשובות לגבי זה ? אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לאיזה כיוון זה שייך נ.ב אנחנו לא באנו במגע מיני בזמן הזה

18/04/2004 | 06:29 | מאת: ד"ר רן לין

בכל מצב הוא צריך לגשת לאורולוג ולבצע תרבית ממשטח ההפרשה וכן מהאורטרה - השופכה. כמו כן תרבית זרע ושתן. לאחר מכן הייתי מתחיל עם אנטיביוטיקה רחבת טווח ובודק את התשובה והמראה בעוד מספר ימים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים