זקפה חלשה לקראת שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/01/2017 | 18:39 | מאת: טאני

שלום ד״ר. אני יוצאת כשלושה חודשים עם בחור שעל פניו נראה בריא, בן 33. בזמן קיום יחסי מין, הוא מאבד את הזקפה, תמיד, לקראת שפיכה. לעיתים הוא גם לא מצליח להגיע לשפיכה. אין ספק שהוא מתאמץ ומתרכז הרבה יותר מגברים אחרים כדי להגיע לאורגזמה, אחרת הוא לא יצליח. כמו כן הוא לא סובל משפיכה מהירה, לוקח זמן ממושך עד שהוא מגיע לסיפוק, ושוב, גם כאשר מגיע לסיפוק, הוא מאבד עוד לפני את הזקפה. מעולם לא נתקלתי בתופעה. מאוד לא נעים לי לדבר על זה איתו. האם זה נורמלי, תופעה נפוצה של שפיכה מאוחרת? תודה.

לא ברור אם מדובר בשפיכה מעוכבת (כתבת שהוא מתקשה לגמור) או בחרדת ביצוע (כתבת שהזקפה נופלת לפני שמצליח לגמור). בכל מקרה - אם אתם הגעתם למצב אינטימי של סקס, אז כיצד קיימת מבוכה ולא נעים לדבר על כך?! תקשורת אינטימית ותקשורת מינית הן בסיס וחובה למיניות בריאה וזורמת. כדאי שתנסי לשוחח עמו על כך למרות המבוכה, ואם התופעה ממשיכה והקשר רציני הציעי לגשת איתו לטיפול סקסולוגי. זה ניתן לטיפול ושיפור מלא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים