עזרה בנושא שפיכה מוקדמת מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/01/2017 | 11:45 | מאת: כרמלי

שלום, אני בן 33. סובל מזה כ10 שנים משפיכה מוקדמת. לפעמים זה יכול להיות שניות בודדות. הדבר גורם לי לתסכול רב, ומונע ממני לפתח קשרים וזוגיות. כל פעם שאני מקבל הצעות, אני מסרב בעזרת כל מני תירוצים שונים, וכל זה רק מהפחד של "לאכזב" במיטה. עלי לציין שהיו מקרים בודדים בתקופה שהזכרתי שהכל תפקד כראוי, לצד אירועים רבים של שפיכה מאוד מאוד מהירה. בעבר הכל היה תקין. כלומר שליטה מוחלטת בשפיכה, יכל להיות גם חצי שעה-שעה. אשמח לעזרה, תודה

לא ברור לי מדוע מזה 10 שנים לא פנית לטיפול. זו הבעיה הנפוצה ביותר בה אנו נתקלים במרפאות לטיפול מיני. אומנם צרת רבים נחמת טיפשים, אך הנחמה בכל זאת הנה שיש ניסיון טיפולי עצום. אצלך זו שפיכה מהירה משנית (כלומר, בעבר שלטת והיום לא) ובטיפול גם ננסה להבין מה הטריגר שגרם לשפיכה המהירה. ברור שזה גם מונע ממך זוגיות וחיי מין בריאים. אז גש לטיפול מיני. יש רשימת מרפאות מוסמכות לטיפול מיני באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים