שאלה מביכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2004 | 14:16 | מאת: שרה

לקח לי הרבה זמן לשאול זאת בפורום, היות וזה מביך, אך אותי זה מעניין. חבר שלי אמש חיבק אותי למספר שניות והרגשתי באיזור המפשעה שלו שהאיזור היה מאד חם, ואיבר מינו לא היה קשה, אם אני מבינה נכון אז לא היתה לו זיקפה . האם גבר יכול להתגרות מבחורה ללא לקבל זקיפה קשה.? אם הוא לא היה מתגרה ממני איזור החלציים שלו גם היו חמים? - תודה- שרה.

15/04/2004 | 17:08 | מאת: ד"ר רן לין

אחותי שאלת אותי את זה כבר פעמיים

15/04/2004 | 18:24 | מאת: שרה - לד"ר לין

השלום והברכה ד"ר לין. מצטערת , אני פונה בפעם הראשונה לאתר הרופאים בכלל. לא יצא לי אפילו לעיין בפורום, אולי נתקלת בשאלה זהה, אך זו לא אשמתי ששאלה זו נשאלה, נראה לך שאם הייתי מקבלת תשובה הייתי כותבת שוב, אני לא אינפנטילית, ולא קרצייה, אז אם תרצה ולא יהיה לך קשה תענה לי או לפחות תנחה אותי וכתוב לי היכן ענית בכדי לחסוך לך מאמץ פיזי להקליד פעמיים. עמך הסליחה אך זו לא אשמתי ואין לי שליטה על הנעשה בפורום .תודה לך מקרב לב - שרה.

18/04/2004 | 06:31 | מאת: ד"ר רן לין

בדיוק שאלה זהה הייתה לפני מספר ימים והתשובה שנתנה הייתה שזה בסדר גמור והחבר היה מגורה כנראה די כדי לפתח הגדלה של אבר המין אבל ללא זקפה - שקרוב לודאי שהייתה מתפתחת אם היה המשך לזה. עכשיו אני נזכר שהשאלה השנייה באמת הייתה לגבי מגע אחקרעי באוטובוס....אבל התשובה היא זהה

18/04/2004 | 12:12 | מאת: שרה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים