בעיות זיקפה מעל גיל 50

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2017 | 20:10 | מאת: עופר

שלום, אני בן 54, נשוי. בשנתיים האחרונות יש לי בעיות עם הזיקפה. לאח רמשחק מקדים יש לי זיקפה, אך היא נמשכת זמן קצר מאד. אני רוצה לטפל בנושא בדחיפות. חשוב לציין שאני נועל כדורים ללחץ דם ולסוכר. מה ניתן לעשות? למי לפנות?

גם הסוכרת , גם לחץ הדם וגם התרופות פוגעים ביכולת לשמור על הזקפה וזה מתאים לתלונותיך. כדאי שתפנה למרפאה לבריאות מינית שם ניתן לערוך אבחון ובמקביל גם לתת מענה יעיל שיביא לשיפור איכות חיי המין שלך. רשימת מרפאות מוסמכות לבריאות מינית באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

12/02/2017 | 22:53 | מאת: דודי

בבדיקה נמצא טוסטסטורון נמוך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים