זיקפה חלשה שאלה לדר חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2017 | 23:56 | מאת: ניר

בן 41 בריא בדרך כלל לאחרונה סובל מזקפה חלשה ולא מלאה לפעמים טובה ולפעמים לא וגם זיקפות בוקר יש פחות מי יותר פניתי לאורולג פרטי שעשה לי תשאול ו2 בדיקות האחת בדיקת תחושה עם מכשיר רוטט והשניה מכשיר כמו עפרון שמחובר למחשב קטן שבודק זרימת דם זה מה שאמר לא במצב זיקפה לטענתו יש בעיה בזרימת הדם בעורק הפנה אותי לאולטרסאונד דופלר באיכלוב ונתן לי מלא כדורים שאלתחי אלייך האם הבדיקה שהוא עשה לי אמינה האם אתה מכיר בדיקה כזו תודה לתשבותך

הבדיקה היא מין אמצעי פשוט להעריך את זרימת הדם, וכנראה אותו עפרון הוא סנסור, אך הבדיקה האמינה יותר הינה זו שהוא שלח אותך אליה - אולטרה סאונד דופלר והיא נעשית לאחר הזרקת חומר, שכן יש להעריך את זרימת הדם גם בזקפה מירבית.

15/01/2017 | 14:03 | מאת: ניר

עד כמה הבדיקה שהוא עשה אמינה ומדויקת

איני מכיר את המכשיר בו הוא השתמש (וגם זה מצביע על משהו...), כך שקשה לי להתייחס.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים