אין מוצא - חוסר נסיון מיני משווע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/01/2017 | 09:51 | מאת: תומר

שלום. אני בן 30 ומעולם לא היה לי קשר זוגי ארוך יותר מחודש. נכנסתי למיטה עם בחורה רק 4 פעמים במהלך חיי וגם אז לא עמד לי מספיק ולא הצלחתי לחדור. אני בטיפול פסיכולוגי מעל שנתיים. בכל פעם שמתחיל מגע או נשיקה עם אישה אני רועד מהתרגשות בכל הגוף וזה מרתיע אותה. הן מרגישות את הלב שלי פועם חזק ולא מבינות למה אני לחוץ כל כך. אני די בטוח שאם תהיה אישה עם סבלנות הבנה והכלה, שלא תירתע או תפחד או תזלזל, זה ירגיע אותי ויתן לי ביטחון. אבל לא מצאתי מאז שהייתי בתיכון. מה אני יכול לעשות? האם טיפול סרוגייט יעזור? קיים כזה ברפואה הציבורית? תודה

שלום רב מה קורה בטיפול הפסיכולוגי שלך בנושא יצירת קשר אינטימי? לפעמים אפשר להיות בטיפול מיני ממוקד מקביל אצל מטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם לגבי טיפול סרוגייט יש רק באופן פרטי אצל ד״ר רונית אלוני 03-5222111

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים