לד"ר רן לין ולחברי הפורום - לגבי PT-141

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2004 | 02:43 | מאת: ט.

לד"ר ולחברי הפורום שלום בעקבות נטילת תרופות אנטי דיכאוניות ממשפחת ה- SSRI יש לי בעיות בתפקוד המיני. כשהשתמשתי בפרוזאק העוררות המינית שלי ירדה מאוד ולא הצלחתי להגיע כלל לאורגזמה, לאחר מכן ניסיתי תרופות נוספות שרק החמירו את המצב וגרמו לכך שגם לא תהייה לי עוררות מינית כלל (ציפרלקס,אפקסור) שלא נדבר על אורגזמה... שמעתי על שתי אופציות לשפר את המצב: 1)לקחת תרופה אנטי דיכאונית שפועלת על נוראנדרנלין כגון אנדרונקס בנוסף ל-SSRI 2)לקחת אגוניסט למלנוקורטין כגון PT-141 בנוסף ל-SSRI לפני פעילות מינית רציתי לדעת: האם מישהו נתקל בבעייה דומה וכיצד התמודדתם עם כך? האם טיפול באדרונקס כתוספת אכן יעיל לשיפור התפקוד המיני? האם PT-141 יעיל בטיפול בנשים? מה ההשפעה? מה תופעות הלוואי? כיצד ניתן להשיג את התכשיר/תרופה? ומה מחירה?

15/04/2004 | 02:47 | מאת: ט.

15/04/2004 | 17:12 | מאת: ד"ר רן לין

היבנתי אבלהשאלות האלה במקרה זה דווקא לא לפורום הזה אלא לפורום פסיכיאטרי לניתור נכון יותר של התרופות

16/04/2004 | 00:13 | מאת: ט.

בפורום פסיכיאטריה הפסיכיאטר לא ידע על PT-141 שום דבר וכך גם אנשים בפורום, לכן חשבתי שאולי את תדע. אני יודעת שכן נותנים טיפול ב-PT-141 לאנשים שלוקחים SSRI, לא יודעת אם בארץ זה מקובל אבל זו אחת מהאפשרויות לטפל בבעייה. האם תוכל לתת לי בכל זאת אינפורצמייה על התרופה וכיצד ניתן להשיג אותה? התייעצתי כבר עם פסיכיאטר בכיר מאוד שמכיר אותי בנושא, הוא לא ידע על אופצייה זו של טיפול, וכבר ניסיתי כל מיני תרופות ומינוים שיו אמורים להקל את הבעייה אך זה לא עזר. בבקשה אם תוכל לעזור לי בכל זאת... תודה ט.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים