הקשר בין לחיצה על רצפת האגן וזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/01/2017 | 00:37 | מאת: מוטי

ד״ר שלום רב, שאלתי הינה, האם הזמן עשיית צרכים, כשלוחצים חזק על רצפת האגן, כדי למהר את הוצאת הצואה והריקון, האם יש בזה כדי לפגוע בזקפה ובתפקוד המיני, או שאין קשר ואין בזה חשש? 2. האם תרגול בעצירת מתן השתן, חיובית ומועילה כדי להתגבר על שפיכה מוקדמת בזמן יחסי מין, או שסוג תרגול זה של עצירת מתן השתן, היא מסוכנת? בתודה מראש, מוטי

1. אין קשר ואין חשש. 2. זה לא מסוכן, אך אין שום הוכחה שזה יעיל לשפיכה מוקדמת.

15/01/2017 | 23:55 | מאת: מוטי

פרט כאן את שאלתך למומחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים