שפיכה מאוחרת מאד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/04/2004 | 01:36 | מאת: יגאל

שלום לך ד'ר אני בן 38 וזה מ'ס שנים לא מצליח לגמור מאקט מינ י אך ורק מאוננות שלי עצמיאבל אחרי שנישמתי יוצאת , ועם נשים אני עושה את זה עד שהן לא יכולות מיותר וזה גורם למבוכה אף אחת לא מאמינה בהתחלה{דרך אגב יש לי 2ילדים מגרושתי והיתיי סובל משפיכה מוקדמת} מה עושים?

15/04/2004 | 17:15 | מאת: ד"ר רן לין

שים לב - לפני כן הייתה לך שפיכה מוקדמת ועכשיו אתה לא גומר מה זה אומר לך? אני בהחלט חושב שהבעייה היא לא פונקציונלית - אלא רגשית וצריך למצוא את הפתרון לבעייה בכיוון הזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים