קרי תכוף כבר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/12/2016 | 09:04 | מאת: אורי

שלום כבר תקופה ארוכה שיש לי קרי לילה פעם בשבוע-שבועיים. זה מציק ומעצבן ואיפשהו גם מוריד את החשק המיני לטווח הקצר. א. האם צריך לדאוג מזה? ב. למה זה בכלל קורה? ג. איך אפשר למנוע את זה ולחזור למצב שהיה פעם - קרי לילה פעם בתקופה ארוכה מקסימום, ולא כל שבוע שבועיים? תודה רבה מראש :)

א. לא צריך לדאוג. זו תופעה תקינה, טבעית ובריאה. ב. קרי לילה הינה תופעה טבעית. אם אינך מרוקן את מאגרי הזרע (אוננות, יחסי מין), אז הזרע יוצא במהלך השינה. ג. לא צריך למנוע משהו טבעי...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים