שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/04/2004 | 20:51 | מאת: שחר

ד"ר שלום! זמן השפיכה הממוצע שלי הוא בין 2-5 דקות מרגע החדירה , זמן זה לא מספיק כדיי לגרום לחברתי לאורגזמה , האם יש דרכים כדיי להאריך את זמן השפיכה , שיטות , תרגילים , טריקים וכו'? בנוסף אני רוצה לציין שהאורגזמה שאני מרגיש היא דיי חלשה.. תגובות של בעליי ניסיון יתקבלו בברכה תודה רבה.

15/04/2004 | 17:17 | מאת: ד"ר רן לין

זה נחשב לזמן סביר - כמובן בעזרת תרגול עצמי אפשר לעבוד ולהאריך את הזמן הזה - וזה לא בשמיים. להתחיל עם תרופות? לא חושב שעל פי התיאור הזה הייתי מתחיל כלל עם תרופות במצב שכאמור - אתה יכול לשפר את הביצועים שלך רק בשינוי התנהגותי תוך כדי קיום היחסים

15/04/2004 | 20:27 | מאת: שחר

תודה רבה על התגובה! אתה יכול אוליי להרחיב יותר לגביי השינוי ההתנהגותי שאתה מדבר עליו...? אני שם לב גם שבזמן קיום היחסים אני יותר מתרכז בהנאה שלה ויותר חרד לאורגזמה שלה מאשר לתחושות שלי.. שוב תודה.

18/04/2004 | 06:36 | מאת: ד"ר רן לין

זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות = ולהגיע לאורגזמה שלך בזמן הקרוב לאורגזמה שלה - ואפילו אם אתה היגעת - לא לעצור ולהמשיך עד לאורגזמה שלה. באותה עת בו אתה מרגיש מאוד קרוב - צא ותבצע דברים אחרים המגבירים אצלה את הריגוש - יש זמן לחזור לאותו מקום - הוא לא בורח לשום מקום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים