בעיית עור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2004 | 06:40 | מאת: מוטרד

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי אחד אחר, אז אני אשאל בכל זאת. יש לי בעיה כלשהי בעור של איבר המין. בהתחלה זה היה רק בנקודה אחת- זה נראה כמו סתם יובש, אבל זה מגרד וכבר עבר הרבה זמן מאז שזה הופיע וזה עדיין לא עבר. להפך, זה רק התחיל להתפשט. זה לא משהו שנדבקתי בו כי עוד לא קיימתי יחסי מין אז אני אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה. תודה רבה!

13/04/2004 | 18:55 | מאת: ד"ר רן לין

במקום להיות מוטרד מה דעתך לבוא ולהיבדק על ידי אחד הרופאים? עור או אורולוג זה בסדר

14/04/2004 | 03:43 | מאת: מוטרד

ממש תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים