מה זה אומר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/04/2004 | 16:49 | מאת: אלמונית

שלום רב. גבר שנפשי חשקה בו עד מאד עמד בתור מאחורי ניצלתי את ההזדמנות ונצמדתי אליו מאחור. הרגשתי שאיבר מינו לא התקשה אך היה חם ורותח . מה זה אומר, ברור שזה קשור לכלי דם. האם זה מראה שהתגרה ממני או גם אם לא הייתי נצמדת אליו מאחור היה האיזור של איבר מינו חם מאד. שאלתי כינה והייתי מבקשת תשובה בהתאם. תודה.

12/04/2004 | 16:17 | מאת: ד"ר רן לין

ןהתשובה היא חיובית ביותר ויכול להיות שאם היית עומדת עוד קצת זמן גם הייתה מופיעה זקפה

13/04/2004 | 09:26 | מאת: אלמונית - לד"ר רן

שלום רב. אני רוצה לחדד יותר את שאלתי. אם גבר לא מתגרה ממני והוא נצמד אלי מאחור, האם גם המכנסיים שלו באיזור איבר מינו היה חם מאד, כי כשהתקרבתי אליו איזור איבר מינו היה חם מאד, אז ברצוני לדעת אם טבעי שבכל מצב הייתי מרגישה שאיבר מינו חם או רק בגלל שהתגרה ממני ובא לו עלי, מקווה שהבהרתי כעת יותר טוב את שאלתי ומקווה לתשובה בהתאם, ורב תודות לך - אלמונית. פשוט אין לי את מי לי לשאול שאלה כה אינטימית, ואני מאד מודה לך שאתה עונה לי.

13/04/2004 | 18:59 | מאת: ד"ר רן לין

והתשובה זהה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים