עקמת פין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/03/2004 | 08:11 | מאת: חיליק

שלום, לפני מס חודשים הבחנתי כי הפין אינו ישר,ז"א כשהוא בזיקפה הוא נוטה בזוית האם זו מחלה כלשהיא,מה דרכי הטיפול,ומהיא הכתובת הנכונה לפנות לטיפול בבעיה?

30/03/2004 | 11:45 | מאת: דבי

31/03/2004 | 00:59 | מאת: לא גומר את החודש...

הכל עניין של מאיזה זווית של החיים אתה מסתכל על זה ... ומה איתי עדיין לא גמרתי והזין שלי בזווית כזאת שלא נראה לי שגם מהנדסת סקסית משו משו תוכל לעזור לי.... דוקטור תן לי כבר תשובה למה עושים כשיש זווית ונשארת הזווית עד שהבנאדם כבר נראה כמו זווית ...

31/03/2004 | 06:31 | מאת: ד"ר רן לין

אין זוית מדוייקת ואין אבר מין אחד אותו דבר. ואין העדפות מיוחדות - יש שמעדיפים אפילו זויות כאלה ואחרות וחושבים שזה יותר COOL

30/03/2004 | 11:49 | מאת: המאהב הלתיני

אם הוא בזווית 180 מעלות יש לך פין קהה זווית.. אם יש לך פין ב90 מעלות יש לך פין בזווית חדה שכחית את שאר הזוויות קיבלית נכשל בהנדסהה.. אבל אני בטוח ששתטפל בבעיה כמו שצריך! בהצלכה@

30/03/2004 | 11:52 | מאת: דבורה

אני מנסה להשיג אותך כבר כמה ימים בכל אופן: המון המון המון מזל טוב!!!! ומצטערת לשמוע על העקמת זין שלך!~!

31/03/2004 | 06:30 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא בעייה - אם הזוית היא כזו שאין עמה בעייה עם חדירה אפילו בתנוחות שונות לא צריך לעשות כלום כי להמון המון המון גברים יש בעייה דומה. אם הזוית יותר רצינית - התקיון הוא מאוד פשוט ואפשר לפסל את אבר המין שלך שיהיה ישר לתפארת- מבחינתך - יום אשפוז

04/04/2004 | 22:04 | מאת: אבי

www.medi-life.net הדרך הטובה לשיפור חיי המין ואהבה!

08/04/2004 | 11:59 | מאת: ד"ר רן לין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים