החברה שלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2004 | 19:57 | מאת: חבר

יש לי חברה בשנות העשרים המאוחרות בריאה לחלוטין כאשר היא גומרת היא נכנסת לרעידות לעיתים ללא מודעות תופסת וכמעט חונקת והבעיה העקרית שיש לה דליפת שתן או משהו דומה בכל אופן היא גומרת עם נוזליםובאגרסיביות ממש כמו גבר.היא נשית מאד ועדינה בחיי היום יום.

31/03/2004 | 13:35 | מאת: ד"ר רן לין

כנראה אתה אחד שמצליח להביא את החברה שלך לגבהים כאלה שלא הרבה גברים כמוך מצליחים מזל טוב לשניכם

01/04/2004 | 01:45 | מאת: חבר

לגבי האושר אפשר להתווכח... מדובר ממש בגמירה עם הפרשת נוזל כמו שתן.המצב מגיע לזה שהיא ממש מרטיבה והכל רטוב. האם יתכן ומדובר בדליפת שתן בעת הגמירה?. תודה.

04/04/2004 | 16:10 | מאת: סי

חבר כתב/ה: > > יש לי חברה בשנות העשרים המאוחרות בריאה לחלוטין כאשר היא גומרת > היא נכנסת לרעידות לעיתים ללא מודעות תופסת וכמעט חונקת והבעיה > העקרית שיש לה דליפת שתן או משהו דומה בכל אופן היא גומרת עם > נוזליםובאגרסיביות ממש כמו גבר.היא נשית מאד ועדינה בחיי היום יום.

07/04/2004 | 17:45 | מאת: חבר

תודה לך שוב - אתה יותר טוב ממכונת צילום...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים