עיכוב אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2004 | 18:28 | מאת: לא גומר את החודש...

עקב שימוש ממושך בכדורי הרגעה מסוגים שונים קיימת אצלי בעיה רצינית בלהגיע לאורזמה. לוקח לי מעל שעה ולעיתים אינני מצליח כלל לגמור ונשאר עם זקפה כואבת ומתסכלת והדבר מתסכל וגורם לי ללחצים נוספים ולעוגמת נפש מסויימת לבת הזוג(לך תזייף אורגזמה...) שאלתי היא האם קיים פיתרון לבעיה ? האם חומר או כדור מסויים עשוי להועיל? עלי לציין שאין לי כל בעיה בתיפקוד אלא רק בסיומו של התיפקוד...

31/03/2004 | 13:38 | מאת: ד"ר רן לין

זה נכון ויש עיכוב מה בפליטה -= דבר שאתה יכול לפתח לתוןעלתך ולהאריך את קיום היחסים - או לבצע שינויי תנוחה ולאונן באותה עת ובכך לקדם את הגמירה

04/04/2004 | 19:42 | מאת: סי

לא גומר את החודש... כתב/ה: > > עקב שימוש ממושך בכדורי הרגעה מסוגים שונים קיימת אצלי בעיה > רצינית בלהגיע לאורזמה. > לוקח לי מעל שעה ולעיתים אינני מצליח כלל לגמור ונשאר עם זקפה > כואבת ומתסכלת והדבר מתסכל וגורם לי ללחצים נוספים ולעוגמת נפש > מסויימת לבת הזוג(לך תזייף אורגזמה...) > שאלתי היא האם קיים פיתרון לבעיה ? האם חומר או כדור מסויים עשוי > להועיל? > עלי לציין שאין לי כל בעיה בתיפקוד אלא רק בסיומו של התיפקוד... >

04/04/2004 | 19:42 | מאת: סי

סי כתב/ה: > > לא גומר את החודש... כתב/ה: > > > > עקב שימוש ממושך בכדורי הרגעה מסוגים שונים קיימת אצלי בעיה > > רצינית בלהגיע לאורזמה. > > לוקח לי מעל שעה ולעיתים אינני מצליח כלל לגמור ונשאר עם זקפה > > כואבת ומתסכלת והדבר מתסכל וגורם לי ללחצים נוספים ולעוגמת נפש > > מסויימת לבת הזוג(לך תזייף אורגזמה...) > > שאלתי היא האם קיים פיתרון לבעיה ? האם חומר או כדור מסויים עשוי > > להועיל? > > עלי לציין שאין לי כל בעיה בתיפקוד אלא רק בסיומו של התיפקוד... > > > >

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים