הדיסק שלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

01/05/2004 | 07:54 | מאת: שאול

לפני כשבועיים אובחן אצלי בגב שני בלטים בדיסק. היות ולא הייתי מעוניין בטיפול שמרני שהוצא לי (סטרואידים לוריד) עברתי לטפל באופן אלטרנטיבי ע"י שיאצו ורפלקסולוגיה. טיפול זה הטיב מאוד את מצבי ומאז כבר חזרתי לעבודה באופן חלקי. שאלתי: האם הכאבים שלא נעלמו כליל כולל הקרנה לרגל, עלולים להביאני שוב למצב הנורא בו הייתי בעת פריצת הבלט וזאת למרות שאני נמנע שלא להרים משאות ולא לבצע תנועות "מסוכנות" ? בתודה מראש.

01/05/2004 | 16:09 | מאת:

בד"כ לאחר הטבה, הסבירות להתקף נוסף של כאב שרשי עקב פריצת דיסק, נמוך.