לאחר 3 ניתוחי גב והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

23/04/2004 | 23:17 | מאת: אתי קדוש

לכבוד מנהל הפורום! אני בחורה בת 35 לאחר 3 ניתוחי גב, והאחרון היה כולל השתלת עצם 5 חודשים אחרי ניתוח ושוב התחילו הבעיות בגב ולא אשקר עם אומר לך שרק חודש אחר ניתוח היה הטבה. היום יש לי לחץ נוראי על רגל שמאל מדי פעם אני גוררת אותה , הרגשת נימול באצבעות הרגל. הפריצה אצלי היתה בחוליו s1 ו l5 . יכול ליהיות שיש פריצה נוספת מעל אותו ניתוח ? או האם זה דבר נורמלי שלאחר השתלה ימשיכו כאבים חזקים והגבלה בתנועות אני ממש מיואשת מזה חיי הפסיקו ליהיות חיים מאז הפריצה הראשונה לפני שנתיים מדי פעם מזריקים לי זריקות וגם זה לא עוזר. אנא ממך תנסה לתת לי עצה מה עלי לעשות , ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף לכך שהיום הכאב גב הוא לאורך כל הגב כולל כתפיים עיפות אשמח אם תענה לי בהקדם האפשרי בכבוד רב קדוש אתי

26/04/2004 | 00:25 | מאת: אתי קדוש

28/04/2004 | 12:44 | מאת:

צר לי לשמוע ששלושה ניתוחים לא הועילו לך. לא אוכל לקבוע מהי סיבת הכאב הנוכחי מבלי לבדוק אותך ולעיין בצילומים שברשותך. עקרונית, ניתוח מוצלח צריך לסיים את הכאב ולא להחמירו. פני למנתח שלך ובקשי הסבר למצבך.