פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/04/2004 | 18:02 | מאת: דליה

אני נמצאת לאחר בדיקת דיסקוגרפיה אשר מדגימה את הממצא DEGEUERCHIVE DISCOPUTHY L3-4 אך ללא פרובוקציה של כאב. הרופא שלי ממליץ המשך ניסיון טיפול במרפאת כאב - חסם עיצבי סלקטיבי ו/או רפואה אלטרנטיבית. אני לאחר 3 זריקות אפדורל שלא כל כך צלחו. בעבר הייתי הולכת לעשות שיאצו וכן דיקור וגם זה לא צלח. כיום התפקוד שלי הוא חצי לבן אדם בן 42, שבדרך כלל פעיל ובעל אנרגיה. שאלתי היא: מה זה חסם עיצבי סלקטיבי? האם יש עוד טיפול שיכול לעזור? האם שאיבת דיסק יכולה לעזור? תודה רבה

28/04/2004 | 16:15 | מאת:

מדובר בהזרקה מכוונת לעצב שמטרתה: הקלה בכאב ולא פתרון מלא של הבעיה. אני לא מאלו המצדדים בשאיבות דיסק,התייעצת לגבי ניתוח פורמלי?

29/04/2004 | 09:18 | מאת: דליה

האם ההזרקה המכוונת לעצב היא אפדורל? האם ההקלה בכאב היא לאורך זמן או לתקופה קצרה? כמה זריקות כאלה אמורים לקבל? הרופא שלי לא מוכן לנתח אותי, הוא אמר שלפי תוצאות הדיסקוגרפיה אני לא מקרה לניתוח. אודה לכם באם תשיב לי על שאלותיי תודה דליה