כאבים לאחר ניתוח SCOLIOSIS

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

23/12/2003 | 21:35 | מאת: נופית

ד"ר אוחנה שלום, עברתי ניתוח SCOLIOSIS לפני כ-3 שנים האם כתוצאה מהניתוח עלול להיות כאבים?מה ניתן לעשות בדבר? האם יכול לחזור למרות שיש קיבוע? הינני בת 14 וחצי שנים. תודה על שיתוף הפעולה.

24/12/2003 | 07:59 | מאת:

דרך כלל סיכוי הישנות העקומה אחרי ניתוח הינם נמוכים. כאבים חולפים לאחר ניתוח עקמת אפשריים. כל זמן שאין מדובר בכאב קבוע ההולך ומתגבר. במצב זה יש צורך בבירול לשלילת מצבים כמו חוסר חיבור של החלק המקובע, התרופפות של המשתל או זיהום.

24/12/2003 | 20:57 | מאת: נופית

דר' אוחנה... תודה רבה על תשובתך והיחס.... בתודה נופית...