בלט דיסק חוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/12/2003 | 08:12 | מאת: דורית

עברתי לפני 4 חודשים נתוח לבלט דיסק. לאחר רגיעה בכאבים, חזרו לי הכאבים והתברר לי כי חזר לי והופיע לי בלט דיסק במקום שנותח L5 L5 וכן נוצר לי בלט דיסק נוסף גם ב L3 . למה הכונה אמפרסיה על הדיסק,והצרות המרווח הבין חולייתי. האם רצוי לפנות לכירופקטר לטיפול בבעיה למרות שעברתי טיפול פולשני

22/12/2003 | 22:33 | מאת:

יני רואה מניעה בפניה מעין זו לכירופרקטור מקצועי ומוסמך. אני סבור כי במידה וכאבייך לא ישתפרו לאחר טיפול שכזה לא יהיה מנוס ממפגש חוזר עם מנתח גב לבדיקת אופציות טיפול נוספות. בהצלחה.