שבר דחוס בחוליה L5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/04/2005 | 18:24 | מאת: מרי

שלום רב אמא שלי נפלה במדרגות ונחבלה בגב. נגרם לה שבר דחוס בחוליה L5, סדק בחוליה L2 ותזוזה של חולייה. הדבר גורם לה כאבים חזקים באזור הגב המותני וברגל ימין. אבקש לדעת כיצד מומלץ לטפל. האם אתה מציע לעבור ניתוח ומה הסיכונים הכרוכים בניתוח?

23/04/2005 | 09:53 | מאת:

עקרונית, אם טיפולים לכאב והזמן שחלף מאז השבר אינם עוזרים לה, יש אפשרות להציע ניתוח בו "מדביקים" את החוטליה השבורה. את יכולה לבקש לצורך זה הפניה למרפאת הגב בבילינסון ונשמח לעזור.