החלמה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

10/04/2005 | 19:01 | מאת: אורי

עברתי ניתוחפריצת דיסק באיזור L5 עקב פגיעה עצבית (droop foot ) , אני אחרי 10 ימים מהניתוח ועדיין כמעט ואין שום תגובה של העצב, האם יש זמן החלמה מסויים שמעבר לו אומרים שזה כבר לא יסתדר ? האם החזרה של תפקוד העצב היא ארוכה ? אמרו לי לא לעשות כלום ולהמתין להתקדמות - בלי פזיותרפיה ובלי התערבות אחרת.

16/04/2005 | 22:10 | מאת:

אם נותחת כאשר מצבך מוגדר כ DROP FOOT מלא, סיכויי ההחלמה נמוכים. אם מדובר במצב חלקי יש תקווה מסויימת. בכל מקרה אם יש משהו שכן יוכל לתרום זוהי הפיזיותרפיה. לא כ"כ ברורה לי ההסתייגות של המנתח שלך ממנה.