כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

22/03/2005 | 18:56 | מאת: גיא

שלום רב, דוקטור אני מרגיש זה כבר כמה חודשים כאבים בכפות הרגליים ובמיוחד בכף רגל ימי יש לי מין דקירות בכף הרגל וכואב לי שאני הולך יש לי מין תחושה כאילו הכניסו את כף הרגל שלי למין נעל עם מידה נמוכה בשתי מידות ובעצם כול הקרסול כואב לי של רגל ימין אני מדגיש כמה נתונים: אני סובל מספנדלוליסטזיס ב l5וs1 ויש לי כאבים בברך ואובחן אצלי chondromalacia of patelle ,יתרה מזו יש לי פלטפוס קל ואני הולך אם מדרסים אורטופדים אך ללא הועיל . דוקטור אני מוסיף שעשיתי צילומים מקיפים כמו מיפוי עצמות וצילומים של כפות רגליים (רנטגן), והם יצאו תקינים דוקטור ממה אתה חושב שזה נובע כי אני עובד עצות?לאיזה רופא אתה ממליץ שאני אלייך?אני מטופל אצל כירופרקטור בשביל הגב והוא אמר לי שיש לי גב עקום והקרסול שלי תפוס האם יש קשר ביין הגב לקרסול?

26/03/2005 | 16:07 | מאת:

לא רואה קשר בין הגב לקרסול ולדעתי יש אחת מן השתיים: 1. החמרה בבעיית הגב שמקרינה לכיוון כף הרגל והקרסול. 2. בעיה נפרדת בקרסול. מציע שתפנה לאורתופד שיעזור בהכוונת מוקד ההתעניינות.