רפיון שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

21/03/2005 | 13:45 | מאת: זיוה

שלום אני לא יודעת אם הפורום הזה הוא המתאים לשאלתי , בכל זאת אנסה אני סובלת מתופעה של רפיון בשרירים שמתחיל בגפיים העליונות . ז"א זאת ההרגשה שלי , אני פשוט מרגישה חולשה חזקה מאד ומין תחושה מוזרה בגפיים עברתי את כל בדיקות הדם , נורולוגיה , CT ראש וכו" שרופא המשפחה יכל להעלות על דעתו והכל תקין . התופעה היא במשך חודשים לסרוגין . לפני 3 חודשים ניסיתי לקחת כדורי ברזל וזה עזר !!! ממש פלאים , עד לפני שבוע ששוב היתה לי "נפילה" ובמשך יומיים לא קמתי מהמיטה ועד היום אני חלשה . האם התופעה שציינתי מזכירה לך מקרה דומה או האם יש לך הצעה למי לפנות ? בברכה זיוה

26/03/2005 | 16:21 | מאת:

לצערי אין בנסיוני מקרים דומים מפני שהתבטאות כזו אינה נובעת ממחלה או בעיה שדרתית.